Zöld szőlő saláta | Egészséges életmód

Zöld szőlő saláta

A szőlő salátaHozzávalók
• 1,5 kg mag nélküli zöld szőlő
• 25 dkg krémsajt
• 25 dkg tejföl
• 100 g fehér cukor
• 5 ml vanília kivonat
• 110 g apróra vágott pekándió
• 25 g barna cukor

Elkészítés
Mossuk meg és szárítsuk meg a szőlőt. Egy nagy tálban keverjük össze a krémsajtot, a tejfölt, a cukrot és a vaníliaaromát. Adjuk hozzá a leszemezett szőlőt és keverjük össze, amíg egyenletesen elkeverednek. Meghintjük ezután a barna cukorral és a pekándióval, majd ismét keverjük össze és hűtőszekrényben tároljuk tálalásig. Érdemes néhány órára behűteni, hogy összeérjenek az ízek. a tál tetejére érdemes meghagyni néhány szép szem szőlőt díszítésnek.

Hozzászólások

hozzászólás

A bejegyzés kategóriái életmód, Recept, táplálkozás, vitamin és kulcsszavai , , . Tedd a kedvenceid közé a cikket.

A weboldal használatával elfogadod a cookie-k (sütik) használatát. További információ

Ez a weboldal azért használ cookie-kat (sütiket), hogy Számodra a legjobb böngészési élményt tudja nyújtani. Ha továbbra is használod a weboldalt a cookie (süti) beállítások megváltoztatása nélkül vagy az "Elfogadom" gombra kattintasz, beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.

Bezárás