Spenótos epersaláta | Egészséges életmód

Spenótos epersaláta

Spenótos epersalátaHozzávalók:  8 személyre

  • 2 csomó spenót, melyet öblítsünk le és harapás méretű darabokra szaggassunk fel
  • 665 g szeletelt eper
  • 120 ml növényi olaj
  • 60 ml fehérbor ecet
  • 100 g barna cukor
  • 2 csipet paprika
  • 20 g szezámmag
  • 8 g mák

Elkészítés

Egy nagy tálba tegyük bele a felszaggatott spenótot és a darabokra felaprított eperdarabokat.
Egy közepes méretű tálban habverővel keverjük össze az olajat, az ecetet, a cukrot, a paprikát, a szezámmagot, és a mákot. Öntsük át a spenótra és az eperre és keverjük össze alaposan vagy csináljunk belőle mártogatós szószt kistálakban porciózva.

Hozzászólások

hozzászólás

A bejegyzés kategóriái Diéta, Recept, vitamin és kulcsszavai , . Tedd a kedvenceid közé a cikket.

A weboldal használatával elfogadod a cookie-k (sütik) használatát. További információ

Ez a weboldal azért használ cookie-kat (sütiket), hogy Számodra a legjobb böngészési élményt tudja nyújtani. Ha továbbra is használod a weboldalt a cookie (süti) beállítások megváltoztatása nélkül vagy az "Elfogadom" gombra kattintasz, beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.

Bezárás