Hozzávalók
- 2 kivi, meghámozva, felkockázva
- 2 Golden alma – meghámozva, és kockára vágva
- 8 dkg málna
- 30 dkg eper
- 2 evőkanál fehér cukor
- 1 evőkanál barna cukor
- 3 evőkanál gyümölcs konzerv, tetszőleges ízű, amit kedvelünk
- 10 tortilla
- kis vaj
- 2 evőkanál fahéjas cukor
Elkészítés
1. Egy nagy tálban alaposan keverjük össze a kivit, a Golden almát, a málnát, az epret, a fehér cukrot, a barna cukrot és a gyümölcs konzervek tartalmát. Fedjük le és hűtsük le a hűtőszekrényben legalább 15 percig.
2. Melegítsük elő a sütőt 175 ° C-on.
3. Minden tortilla szelet egyik oldalát kenjük meg vajjal és vágjuk szeletekre, majd egy rétegben rakjuk egy nagy tepsibe. Megszórjuk meg ízlésünk szerint fahéjas cukorral és egy pici vajjal öntözzük meg.
4. Süssük készre az előmelegített sütőben 8-10 perc alatt. Ismételjük meg ezt a folyamatot a maradék tortilla szeletkékkel. Hagyjuk kihűlni mintegy 15 percig. Tálaljuk hűtött gyümölcs keverékkel.