Egyszerű ráksaláta | Egészséges életmód

Egyszerű ráksaláta

RáksalátaHozzávalók 10 személyre:

  •     225 g saláta garnélarák
  •     200 g koktél paradicsom, kockázva
  •    0.5 lilahagyma, kockázva
  •     10 g darált koriander
  •     60 ml friss citromlé
  •     1 teáskanál só
  •     1 teáskanál frissen őrölt fekete bors
  •     1 gerezd fokhagyma, darált

Elkészítés:

Keverjük a garnélarákot össze a paradicsommal, az apróra vágott hagymával, szórjuk meg korianderrel, citromlével, sóval, borssal, és a fokhagymával . Tegyük egy nagy üvegtálba és egyenletesre keverjük az összetevőket, majd fedjük le a műanyagtetővel és hűtőszekrényben tároljuk legalább 1 órán keresztül, amíg az ízek összeérnek. Tálaljuk hidegen, tortilla chips-szel igen jól kombinálható.

Hozzászólások

hozzászólás

A bejegyzés kategóriái Recept és kulcsszavai , , , . Tedd a kedvenceid közé a cikket.

A weboldal használatával elfogadod a cookie-k (sütik) használatát. További információ

Ez a weboldal azért használ cookie-kat (sütiket), hogy Számodra a legjobb böngészési élményt tudja nyújtani. Ha továbbra is használod a weboldalt a cookie (süti) beállítások megváltoztatása nélkül vagy az "Elfogadom" gombra kattintasz, beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.

Bezárás